Foie gras d’oie, confit de chicons, toast brioché
Ganzenlever,confit van witloof, geroosterde brioche
Goose-liver, confit of chicory, brioche toast
Entrées Froides / Koude Voorgerechten / Cold Starters
Saumon fumé d’Ecosse et ses garnitures
Gerookte Schotse zalm met garnituur
Smoked Scottish salmon with garnitures
Carpaccio de bœuf mesclun de salades et parmesan
Rundscarpaccio, gemengde sla en parmezaan
Carpaccio of beef, mixed salad and Parmesan cheese
Tartare de thon rouge au gingembre coriandre et citron vert
Tartaar van rode tonijn met gember,koriander en limoen
Tartare of red thuna with ginger, coriander and green lemon
Salade folle,foie d’oie et magret de canard fume,gésiers confit
Salade gourmande, ganzenlever en gerookte eendenfilet,confit spiermaag
Entrées Chaudes / Warme Voorgerechten / Hot Starters
Noix de St Jacques rôties ,petits légumes ,beurre de cresson
Jakobsschelpen geroosterd,groenten ,waterkers boter
Jacques scallops roasted,vegetables,watercress butter
Raviolis de Scampis au curry vert,
Scampis raviolis met groene curry,
Scampis raviolis with green curry
Mille-feuilles de legumes grilles, gratiné à la mozzarella
Mille-feuilles van gegerilde groeten gegratineerd met mozzarella
Mille-feuilles of grilled vegetables gratin with mozarella cheese
Les six petits gris de Namur
De zes kleinen grijze Namen
The six small gray Namur
Salade de volaille aux parfums orientaux
Kipsalade met oosterse parfums
Chiken salad with oriental parfumes
Pates / Pasta's / Pastes
Tagliatelles aux légumes, pesto et copeaux de parmesan
Groetentagliatelli, pesto en parmezaankrullen
Tagliatelli of vegetables, pesto and curls of Parmesan cheese
Tagliatelles au saumon fumé, tomates séchées et mozzarella
Tagliatelli van gerookte zalm, gedroogde tomaten en mozzarella
Tagliatelli of smoked salmon, dried tomatoes and mozzarella
Plats Poisson / Vis / Fish
Dos de Sébaste meunière,coulis de langoustines,Parmentier au fenouil
Back roodbaars meunière,grout garnalen,venkel Parmentier
Back redfish meunière,grout prawns,fennel parmentier
Saumon roti au beurre d'agrumes
Geroosterde Zalm met citrus boter
Roasted salmon with citrus butter
Risotto de St Jacques et scampi aux truffes et parmesan
Risotto van St Jacques en scampi met truffels en parmesan
Risotto of sea-scallops with shrimp and Parmesan cheese
Cabillaud poché,poivronnade et purée de pommes de terre
Gepocheerde kabeljauw,gemengde paprika en aardappelpuree
Poached Cod mixte peppers with matched potatoes
Plats Viande / Vlees / Meat
Confit de cuisse de canard ‘maison’ aux lentilles vertes du puy
Gekonfijte eendenbout ‘van het huis’ met groene linzen du puy
Candied thigh duck ‘’house made’’ with green lentils du puy
Entrecôte de boeuf grille pommes rissoles beurre maître d’hôtel
Geroosterd rundstussenribstuk, gebakken aardappelen en boter maître d’hôtel
Grilled rib of beef, baked potatoes and butter maître d’hotel
Magret de canard rôti aux échalotes confites au vin rouge,
Geroosterde eendenborst,gekonfiyte sjalotten in rode wijn
Roasted duck breast,confit shallots in red wine
Salade / Sla / Salad
Mixte / Tomates / Verte
Mix / Tomaten / Groen
Mixed / Tomatoes / Green
Desserts / Desserten / Sweets
Apéritifs
Martini Rosso, Bianco, Fiero
Kirr vin blanc
Maitrank Maison
Muscat Ottonel
Porto rouge, blanc
Pineau des Charentes
Coupe de Champagne
Pastis
Campari soda/orange
Sherry (dry)
Kirr royal
Alcools
Johnny Red Label
J.&B.
Four Roses
Jack Daniels
Gin Gordon
Bières / Bieren / Beers
Jupiler
Blanche Hoegaarden
Leffe Blonde/brune
Duvel
Soft Drinks
Coca cola
Schweppes Tonic
Jus de tomate
Jus d’orange
Eaux / Water / Water
Evian 50cl
Badoit 50cl